Cine sunt eu?

Viziunea

Nu știu dacă se va întâmpla sau nu în timpul vieții mele, dar viziunea mea asupra lumii, așa cum vreau eu ca ea să fie, este una în care oameni lucrează la (re)crearea paradisului Biblic, sau așa numita Grădină a Edenului.

Vorbesc despre o lume în care principalele preocupări ale oamenilor nu vor fi cum să muncească o viață întreagă pentru o casă, masă și asigurarea nevoilor de bază ci în schimb văd o lume în care oamenii culeg hrana de pe “marginea drumului”, casele se construiesc în câteva zile sau sunt chiar “crescute” de-a lungul anilor, energia va fi 100% regenerabilă, etc. Aceasta este o lume în care orice funcționează în prezent este luat și îmbunătățit în timp.

În loc de întrebarea pe care acum oamenii și-o pun Cum pot să supraviețuiesc în acestă lume? oamenii își pun întrebarea Cum pot să mă îmbunătățesc pe mine și ceea ce există în jurul meu?. În această lume oamenii depun un efort în mod constant pentru a crește și a crea o lume mai bună.

Misiunea

Eu cred că sunt deja oamenii care se îndreaptă înspre crearea unei vieți mai bune, atât pentru ei cât și pentru cei din jur, și rolul meu în viața lor este să îi însoțesc către realizarea obiectivelor lor, fie că e un sistem (afacere) sau o persoană (copil, relație).

Scopul meu este să îi ghidez pe oameni în realizarea constantă a unor schimbări mici și dese în viața lor, care conduc în timp la schimbări mari în cadrul afacerii sau a familiei lor.

Valorile

Ce este important pentru mine? Ce este important la oamenii cu care eu lucrez?

Atitudine

Ce simt și ce gândesc față de mine, obiectivele pe care vreau să le ating și clienții cu care lucrez, acestea fac toată diferența. La fel și în cazul oamenilor cu care lucrez! Au încredere în ei înșiși? Cred că există soluții mai bune? Sunt orientați către acțiune? 

Interes

Preocuparea permanentă de a obține un succes conduce la soluții. Soluțiile conduc la noi acțiuni. Acțiunile conduc la noi rezultate. Eu sunt interesat în permanență de schimbare și îmbunătățire a ceea cea ce am și ceea ce fac. Și această schimbare exterioară conduce inevitabil la o schimbare interioară. Și când eu mă schimb, cei din jurul meu se schimbă o dată cu mine.

Disciplină

Din experiența proprie am învățat că indiferent ce vrem să ne propunem este nevoie de disciplină. Ordinea și planificarea obiectivelor și a activităților m-au ajutat să obțin tot ceea ce am în prezent.

Structură

Să construiești o nouă viață este ca și cum ai construi un avion cu care vrei să îți iei zborul. Ca acesta să pornească, să se mențină în aer și să aterizeze în siguranță, acesta are nevoie de anumite părți dispuse în anumită ordine. Deși acum lucrez cu oameni, experiența de inginer de până acum îmi permite să înțeleg importanța modului cum sunt structurați oamenii în obținerea rezultatele pe care aceștia și le doresc.

What do you think about this article?