Cadru de lucru

Cine?

Lucrez cu orice persoană care este determinată să își atingă un obiectiv propriu sau care dorește să rezolve orice problemă cu care se confruntă în prezent.

Cu acordul părinților, lucrez și cu adolescenți pe obiectivele acestora.

Cum?

Durata unei ședințe de coaching este de 50 – 60 minute. Prima ședință durează dublu deoarece aceasta include crearea unei relații și a unui cadru de lucru coach – client.

Din experiența personală majoritatea clienților ajung la o soluție după 3-5 ședințe.

Frecvența ședințelor poate fi de 1-2 săptămâni în funcție de natura obiectivelor propuse.

Reguli de bază:

  • Conținutul ședințelor este confidențial
  • Comunicare deschisă și onestă
  • Respect reciproc

Cât?

În perioada ianuarie – mai 2016 costurile ședințelor de coaching vor respecta condițiile procesului de acreditare din cadrul Școlii de coaching Coach Mastery. Mai concret, poți solicita ședințe „în limita stocului disponibil”:

  • pro-bono
  • barter (serviciu contra serviciu, clientul plătește consumația, oferă produse la schimb, publicitate etc)
  • plătite (orice sumă)

Când?

Putem lucra, de luni până vineri, dimineața între orele 08:00 și 13:00 sau seara între orele 17:00 și 22:00. Se poate și în weekend între orele 08:00 și 22:00.

Unde?

Putem lucra face-to-face în București în orice local, restaurant, cafenea sau ceainărie care asigură un cadru liniștit, retras și curat (vezi aici câteva locații pe care le-am folosit până acum).

Pentru un cadru mai privat putem închiria o sală în următoarele locații:

Dacă nu locuiești în București sau pe teritoriul României sau pur și simplu este mai confortabil pentru tine, atunci putem lucra și pe Skype.

Ce părere ai despre acest articol?