Acum poți să fii sigur de un singur lucru și acela este viața ta! Și pe măsură ce te întrebi cum poți să îți dai seama de asta…

Începi să simți hainele de pe tine care te protejează și te fac să te simți confortabil. Cu fiecare inspirație și expirație poți să simți cum celulele din corpul tău se umplu de vitalitate. Mâncarea pe care o mănânci îți dă energie. Somnul te umple de odihnă și te trezești deodată cu un sentiment de totală siguranță.

Și cu acestă siguranță poți să începi o nouă zi… și ești plin de deschidere și de curiozitate pentru că deja poate te întrebi ce lucruri noi poți descoperi, ce surprize poți avea și prin ce provocări poți trece. Este o zi nouă și noutatea te umple de încântare și entuziasm pentru că ești înconjurat de atâta diversitate în viața ta.

Și acestă diversitate de experiențe sunt doar ale tale. Ele sunt unice ție și asta îți dă unicitate. Și tot aceste experiențe unice, care vin una câte una, parcă vin de undeva și parcă te conduc undeva. Acum îți dai seama că ai o direcție, că ai un sens. Și pe măsură ce mergi pe calea ta ele se strâng, se strâng și se acumulează și îți dau valoare. Tu ai valoare! În acest moment îți dai seama că ai o semnificație și că ești cineva.

Și pentru ca ești cineva acum descoperi că există și alte ființe. Fiecare cu experiențele ei, cu sensul ei în viață și cu valoarea ei. Poți să împarți drumul pe care mergi cu aceste ființe, să împărtășești din experiențele tale, din sensul și din valoarea ta. Te deschizi către acestea și poți să creezi o conexiune și să iubești.

Și prin acestă conexiune tu poți să te transformi și să fii mai bun pe toate planurile. Descoperi noi emoții, din ce în ce mai bune și mai puternice. Înțelegi din ce în ce mai repede și mai mult. Ești din ce în ce mai des și mai adânc prezent în acest moment. Te transformi și evoluezi în mod continuu pentru că ești într-un plin proces de dezvoltare interioară.

Și acestă dezvoltare continuă te umple încet încet de resurse și te simți din ce în ce mai împlinit. Poți acum să dărui din inima ta, să te implici în ceva, să ajuți pe cineva, să faci un bine cuiva. Așadar simți că participi la ceva valoros și nobil, că faci din această lume un loc mai bun și mai frumos și totul datorat spiritului tău de contribuție.

Acum că știi în sinele tău că ai toate acestea poți să îți dai voie în sinele tău să te bucuri de ele. Și pe măsură ce simți în sinele tău această stare de bucurie poți să privești acest moment și să te lași purtat, rând pe rând, prin toate zilele în care te-ai simțit la fel de bine și pe măsură ce te simți atât de bine te aproprii de momentul în care le-ai simțit pentru prima dată. Există alături de tine o ființă căreia îi oferi atât de multă bucurie și te dezvolți alături de ea și ești conectat la ea și însemi ceva pentru ea și totul vine de la ea și alături de ea te simți în totală siguranță.

Aici este momentul în care începe viața ta. Aici este momentul în care cunoști fericirea de a trăi. Și pe măsură ce trăiești acest moment acesta crește, crește și cuprinde pe rând fiecare zi a vieții tale și în timp ce revii în prezent începi să simți cum te cuprinde această stare și realizezi în sfârșit de ce ai nevoie cu adevărat să fii fericit.

What do you think about this article?

Do you like what you've read?

Do you like what you've read?

Have you read a new, interesting or impressing article?

Are you interested in your personal and professional development?

Subscribe to my weekly newsletter and you will receive more inspiration!

You have Successfully Subscribed!