“Noi suntem coachi! Cu toate acestea știm foarte clar că, spre deosebire de terapie, deși noi trebuie să fim concentrați pe rezultate, foarte adesea oamenii vin la noi cu probleme… Fir-ar să fie! Și atunci, ce să facem? Nu putem să îi batem…” 

Așa și-a început discursul Ștefan Alexandrescu, despre cum poți rezolva conflictele interioare într-o ședință de coaching.

Așadar, dacă nu putem să ne batem clienții, atunci ce le facem? Despre asta ne vorbește Ștefan în prezentarea sa de la evenimentul Coaching Experts din data de 25 aprilie 2016. Toată povestea lui o poți urmării în filmarea de mai jos.

Pe lângă prezentarea filmată de mai sus, am avut din partea lui Ștefan și o demonstrație live în care a aplicat tehnica prezentată mai sus împreună cu un participant din sală care a venit cu o problemă reală din viața lui. La finalul demonstrației am rămas cu toții mască!

În final, dacă ți-a plăcut prezentarea lui Ștefan, atunci te invit să ne urmărești pe email. În fiecare lună avem o întâlnire unde ne strângem mai mulți coachi și ne învățăm unii pe alții cele mai tari tehnici pe care le folosim și care dau rezultate în viața clienților noștri. Pentru înscriere poți să completezi formularul de mai jos. 

 P.S. Dacă dorești să citești mai multe despre această tehnică, poți să o faci în articolul scris de Ștefan în EconomiaOnline, Conflictul motivational.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

What do you think about this article?

Ți-a plăcut ce ai citit?

Ți-a plăcut ce ai citit?

Ai citit un articol nou, interesant sau impresionant?

Ești interesat de dezvoltarea ta personală și profesională?

Înscrie-te la newsletter-ul meu și vei primi săptămânal și mai multe surse de inspirație!

Te-ai înscris cu succes la newsletter!