Aceasta este prima rețetă pe care o public și motivul pentru care fac asta (și probabil o să continuu să fac asta) este pentru că sunt interesat de superfoods (alimente bogate în nutrienți și foarte sănătoase).

Spirulina este o algă foarte bogată în proteine, vitamina B1, fier, calciu și multe alte micro elemente. (mai multe detalii)

Problema cu spirulina este că are un gust și un miros grețos și din cauza asta multă lume evită să o consume. Prin urmare am căutat și, după puțin research pe Google, am găsit o rețetă care face consumul de spirulină o plăcere.

Ingrediente

  • 200g – pudră de spirulină
  • 200g – ulei de măsline
  • 50g – sos de soia
  • 150g – suc de lămâie
  • 3 – căței de usturoi (striviți) sau 1 linguriță usturoi pudră

Preparare

Se pun uleiul, sosul de soia, sucul de lămâie și usturoiul strivit în vas și se amestecă la sfârșit cu pudra de spirulină.

Costuri

  • 24lei – 200g – pudră de spirulină – Farmacia Tei
  • 7.5lei – 200g – ulei de măsline – MegaImage
  • 1.5lei – 50g – sos de soia
  • 3lei – 150g – suc de lămâie (2 lămâi)
  • 0.5lei – 3 – căței de usturoi sau 1 linguriță usturoi pudră
  • Total = 36.5lei / 600g

Dacă dorești să afli în detaliu care sunt valorile nutritive ale rețetei poți să le consulți aici.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Ce părere ai despre acest articol?

Ți-a plăcut ce ai citit?

Ți-a plăcut ce ai citit?

Ai citit un articol nou, interesant sau impresionant?

Ești interesat de dezvoltarea ta personală și profesională?

Înscrie-te la newsletter-ul meu și vei primi săptămânal și mai multe surse de inspirație!

Te-ai înscris cu succes la newsletter!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This